avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită termen punere in executare bilet la ordin
Discuție deschisă în Executare silită

termen punere in executare bilet la ordin

Buna ziua,

Am si eu nevoie de o parere juridica.
Am un bilet la ordin a carui scadenta a avut loc in decembrie 2014.
In cursul lunii iulie a anului 2015 am obtinut, de la judecatorie, investirea cu formula executorie a titlului executoriu reprezentat de biletul la ordin.
Intrebarea mea este: mai pot pune in executare acum biletul la ordin?
Daca da, care este articolul de lege care prevede acest lucru?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:21, 27 Februarie 2018
Investirea cu formula executorie intrerupe prescriptia doar daca contestatia a fost respinsa. In situatia dvs. a intervenit prescriptia. Puteti incerca o eventuala executare, dar daca debitorul va formula contestatie la executare si va invoca prescriptia - sunt slabe sanse sa castigati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen punere in executare bilet la ordin Universul_tau Universul_tau Buna ziua, Am si eu nevoie de o parere juridica. Am un bilet la ordin a carui scadenta a avut loc in decembrie 2014. In cursul lunii iulie a anului 2015 ... (vezi toată discuția)
Executare girant niculaucarmen niculaucarmen speta este urmatoarea: la data de 31.05.2005, o persoana fizica a solicitat un credit nevoi personale la o Cooperativa de credit, acesta fiind rambursat pe ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare yonick yonick Buna ziua. Zilele trecute, mai precis vineri firma la care lucrez a primit o scrisoare de la biroul unui executor judecatoresc prin care se solicita ... (vezi toată discuția)