avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor termen punere in executare bilet la ordin
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

termen punere in executare bilet la ordin

Buna ziua,

Am si eu nevoie de o parere juridica.
Am un bilet la ordin a carui scadenta a avut loc in decembrie 2014.
In cursul lunii iulie a anului 2015 am obtinut, de la judecatorie, investirea cu formula executorie a titlului executoriu reprezentat de biletul la ordin.
Intrebarea mea este: mai pot pune in executare acum biletul la ordin?
Daca da, care este articolul de lege care prevede acest lucru?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Termen punere in executare bilet la ordin Universul_tau Universul_tau Buna ziua, Am si eu nevoie de o parere juridica. Am un bilet la ordin a carui scadenta a avut loc in decembrie 2014. In cursul lunii iulie a anului 2015 ... (vezi toată discuția)
Se poate executa un bilet la ordin daca refuzul este neinscris la cip catalin_hertz catalin_hertz Buna ziua am si eu urmatoarea situatie. Am eliberat un b.o acum 3 ani de zile catre o firma ca si garantie cu care am avut relatii comerciale cateva ... (vezi toată discuția)
Executare silita in strainatate a unui titlu executoriu care nu este hotarare judecatoreasca monik monik buna ziua! cunosc legislatia privind executarea in statele UE a hotarailor judecatoresti/actelor autentice etc romane..insa cum se executa in strainatate un ... (vezi toată discuția)