avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PFA Servicii Medicale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PFA Servicii Medicale

Buna ziua,
Am facut o rezervare online o rezervare de denumire PFA servicii medicale cu titulatura Prof.Dr.N & P.La depunerea documentelor la Registru mi s-a spus ca :
1.Denumirea PFA poate sa contina doar Nume si prenume PFA .
2.Nu exista PFA cu CAEN de servicii medicale.
Ma puteti "lumina",va rog cu baza legala pentru asta?
Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa contina cif-ul pentru traducatori daianao daianao Buna ziua, Sunt traducator autorizat de MJ si am primit CIF-ul de la Administratia financiara in care scrie pur si simplu PERSOANA FIZICA, numele meu, ... (vezi toată discuția)
Pfa - profesie liberalã traducãtor autorizat sonia1978 sonia1978 Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni traducator autorizat PFA. Am primit autorizatia de la Ministerul Justitiei. Stiu ... (vezi toată discuția)
Infiintare ziar online adi11cj adi11cj Buna, Vreau sa va intreb daca stiti ce trebuie facut pentru infiintare ziar online.Dat fiind faptul ca nu e nimic tiparit banuiesc ca asta ma scuteste de o ... (vezi toată discuția)