avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract Vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract Vodafone

Hotararea de mai jos se poate aplica si la contractele mai vechi?
"Potrivit sentinței TB, rămasă definitivă în urma deciziei Curții de Apel, Vodafone România va elimina din contracte obligația clientului de a plăti “o despăgubire în cazul încetării contractului înainte de expirarea duratei minime contractuale (…)” și paragrafele conform cărora clientul declară, la încheierea contractului, că “a citit, a înțeles și a acceptat clauzele cuprinse contract”.
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Contract companie de telefonie mobila blakbox61 blakbox61 Buna ziua.Am reinnoit contractul cu Vodafone telefonic.In contract nu se specifica suma cu care trebuie sa-i despagubesc pe cei de la Vodafone in caz ca renunt ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract alin212 alin212 Bună ziua. În luna Noiembrie 2017 am prelungit contractul cu vodafone (persoană juridică). În contract sunt trecute mai multe numere de telefon și pe ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract Marcela Totoian Marcela Totoian Bună ziua, aș dori să știu dacă pot rezilia contractul cu furnizorul tv dacă nu a trecut perioada încheierii,fără să plătesc penalități? Vă ... (vezi toată discuția)