avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionar militar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionar militar

Buna ziua! Sunt pensionar de la data de 01.09.2017, am 45 de ani si pensie de serviciu tip pensie: anticipata partiala. Am dreptul sa lucrez cu contract individual de munca? Temeiul trecerii in rezerva este art. 85 alin. 1 lit. c) din legea 80/1995, iar cererea de pensionare se admite in baza art. 18 alin. (1) lit. b) din Legea 223/2015. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Angajare persoana care beneficiaza de pensie serviciu anticipata danut mariana danut mariana Societatea doreste sa angajeze o persoana trecuta in rezerva din MAPN, care beneficiaza de pensie serviciu anticipata partiala conform art 18 alin 1 lit b din ... (vezi toată discuția)
La ce tip de pensie mă încadrez la 47 de ani? Daniel73 Daniel73 Am în sistemul militar 29 de anI, 2 ani scoala militara și 27 de ani in serviciu fiind 21 de ani pe condiții speciale și 6 ani pe deosebite. De curând am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt pensionar militar ,,pensie de serviciu" tip ... Ocraim Mihai Ocraim Mihai Bună ziua! Sunt pensionar militar ,,pensie de serviciu\" tip pensie ,,anticipata parțial\" din data de 21.05.2021, in baza legii 223/2015, art 18 alin 1 ... (vezi toată discuția)