avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Sunt pensionar militar ,,pensie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Sunt pensionar militar ,,pensie de serviciu" tip ...

Bună ziua!
Sunt pensionar militar ,,pensie de serviciu" tip pensie ,,anticipata parțial" din data de 21.05.2021, in baza legii 223/2015, art 18 alin 1 lit B, apt limitata serviciu militar, legea 223/2015 art 76 alin 1 puncul A permite cumul pensie cu alte venituri .
Legea 263/2010 art 114 alin 1 lit B este valabil si in situația mea?
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ocraim Mihai , utilizator 23:08, 11 Ianuarie 2022
nu pot citi raspunsul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de venituri Elena Elena Elena Elena Buna ziua, Un cadru militar a trecut în rezervă, beneficiind de pensie de serviciu anticipata parțială conf. Art. 18 lit. B, din Lg. 223/2015. Vrea în ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipat parțială RDoru RDoru Bună . Am fost cadru militar, în urmă cu trei ani am fost declarat apt limitat, și pensionat anticipat parțial. Menționez că pe decizia de ... (vezi toată discuția)
Reincadrare in munca pensionar VALENTINCOPOSU VALENTINCOPOSU Buna. Sunt cadru militar in rezerva. Am trecut in rezerva cu drept de pensie de serviciu anticipata partiala, conform art. 18, lit. b) din Legea 223/ 2015 ... (vezi toată discuția)