avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxe Inspectoratul judetean in Constructii Teleorman
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxe Inspectoratul judetean in Constructii Teleorman

In anul 2001 am inceput o investitie Constructie locuinta P+M in municipiul Rosiorii de Vede si am scos autorizatia AC emisa in 2001 de Primaria Rosiori Pentru a scoate autorizatia am platiti la Insp.inConst,Teleorm o taxa de 0.8% Cand am incheiat PV receptie in 2015 ,primaria mi-a cerut avizul de al Ins.in Const Tel/Am fost la dinsii si am solicitat o copie dupa chitanta platita in 2001Mi-au spus ca nu mai au arhiva si am platiti din nou la Trezorerie Acum mi-au trimis acasa o adresa ca sa aduc copiii dupa toate actele si sa platesc din nou taxa de 0,8% Am cerut la primarie copii dupa acte si le voi primi in citeva zile O intrebare ,sa zicem ca trebuie sa mai platesc ,intrebarea cit la suta in conditiile cind conform ORD 46/2016 COTA A DEVENIT 0,5% Cum este corect?Pot cere copii de la Insp in Const privind platile facute in contul lor?Multumesc

Alte discuții în legătură

Plata taxe catre isc pt. autorizatie-construire-intrare-in-legalitate MikeC MikeC Buna ziua, ISC-ul mi-a trimis o adresa in 29.03.2018 prin care imi cere dovezi ale platii taxelor 0.1+0.7% din valoarea lucrarilor in baza AC din ... (vezi toată discuția)
Proces_verbal receptie Polescu_Paul Polescu_Paul Am facut o casa la tara( cu autorizatie de construire) ,pe care am terminat-o in 2004.Am anuntat primaria de terminare constructie ,moment din care am si ... (vezi toată discuția)
Recalcularea alcoolemiei - obligatorie? cristi777 cristi777 Buna ziua! Recalcularea alcoolemiei la IML este obligatorie? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)