avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Precontract
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Precontract

Buna seara ! Acum 4 săptămâni am făcut cu dezvoltătorul un precontract plus avans 7500 euro....urmează zilele astea banca sa ofere restul de bani. Ideea este că dezvoltatorul mai are retușuri de făcut la apartament ,a promis țeava de gaze in fata blocului nu exista,plus că sunt multe finisaje defectuase ...spune că după 15 martie o să finalizeze apartamentul. Nu mi se pare corect sa dau bani acum și să mai dureze, am șanse să îmi recuperez bani ? Mulțumesc !
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2018
Cri_maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cri_maria , utilizator 17:45, 27 Februarie 2018
Există șanse de recuperare a avansului achitat

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Există șanse de recuperare a avansului achitat

Cum ? Mă puteți ajuta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract + avans 7500 euro Cri_maria Cri_maria Buna ! Acum 4 săptămâni am făcut cu dezvoltătorul un precontract plus avans 7500 euro....urmează zilele astea banca sa ofere restul de bani. Ideea este ... (vezi toată discuția)
Precontract de vanzare-cumparare frida2000 frida2000 buna ziua, in urma cu aproximativ 2 ani am achizitionat un apartament cu plata integrala in luna septembrie 2015, urmand ca in luna decembrie 2015 blocul sa ... (vezi toată discuția)
Reclamatie dezvoltator imobiliar calituioana calituioana Buna ziua, In luna iulie am incheiat un precontract pt un apartament de 2 camere in Popesti Leordeni intr-un bloc nou construit. Dezvoltatorul imobiliar se ... (vezi toată discuția)