avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... precontract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

precontract de vanzare-cumparare

buna ziua, in urma cu aproximativ 2 ani am achizitionat un apartament cu plata integrala in luna septembrie 2015, urmand ca in luna decembrie 2015 blocul sa fie finalizat si apartamentul predat la cheie. Pana in momentul de fata, blocul nu este finalizat afland ulterior de ce. In urma cu un an dezvoltatorul a fost dat in judecata de vecinii din spatele blocului aflat in constructie pe motiv ca au luat lumina naturala si o mansarda a fost construita in blocul unde am achizionat apartamentul fara autorizatie. Problema este ca nu am sanse prea curand sa ma mut in apartament si as vrea sa il actionez in judecata pe dezvoltator cerandu-i suma platita pe apartament plus unele daune morale si fizice pentru cei aproape 2 ani de stat pe drumuri. Tin sa mentionez ca in precontract este specificat faptul ca in caz de nerespectarea termenului de predare a apartamentul se va restitui dublul sumei la avans, iar pe alta pagina se specifica ca suma de X achitata de mine reprezinta avansul. Ce sanse am sa castig acest proces? Mai tin sa precizez ca am incercat pe cale amiabila solutionarea problemei dar dezvoltatorul are o atitutine groteasca si nu raspunde nici la telefon.
Cel mai recent răspuns: frida2000 , utilizator 12:02, 13 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare precontract frida2000 frida2000 buna ziua, in urma cu aproximativ 2 ani am achizitionat un apartament cu plata integrala in luna septembrie 2015, urmand ca in luna decembrie 2015 blocul sa ... (vezi toată discuția)
Precontract Cri_maria Cri_maria Buna seara ! Acum 4 săptămâni am făcut cu dezvoltătorul un precontract plus avans 7500 euro....urmează zilele astea banca sa ofere restul de bani. Ideea ... (vezi toată discuția)
Precontract + avans 7500 euro Cri_maria Cri_maria Buna ! Acum 4 săptămâni am făcut cu dezvoltătorul un precontract plus avans 7500 euro....urmează zilele astea banca sa ofere restul de bani. Ideea este ... (vezi toată discuția)