avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare bani din despagubire accident de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare bani din despagubire accident de munca

Buna ziua
Am avut un accident de munca in Spania in urma caruia mi sa amputat un picior ... la 4 ani de la accident compania de asigurari ma despagubit ,iar banii vor fi transferati intr-un cont in Romania ....eu locuind in Romania.
As dori sa stiu daca acesti bani ce provin din asigurare Spania ..sunt impozabili in Romania ...daca trebuie sa ai declar sau nu ?
Va multumesc !!
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere amisabela amisabela Sotul meu este cetatean american iar eu romanca. Ne-am casatorit in Noiembrie 2009 la primaria sectorului 3 de care eu apartin. Eu nu am nici un venit iar ... (vezi toată discuția)
Bani proveniti din proces castigat. Margareta72 Margareta72 Acum 4 ani am avut accident de masina, din vina altcuiva, din care am ramas cu un mic handicap la un picior. Acela era asigurat la o casa de asigurari. In ... (vezi toată discuția)
Spitalizare persoane neasigurate fără posibilități financiare Ali a Ali a Am un unchi care nu este asigurat și nici nu are posibilități financiare are doua degete amputate la piciorul drept iar situația pare sa se agraveze, ... (vezi toată discuția)