avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Spitalizare persoane neasigurate fără ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Spitalizare persoane neasigurate fără posibilități financiare

Am un unchi care nu este asigurat și nici nu are posibilități financiare are doua degete amputate la piciorul drept iar situația pare sa se agraveze, pentru a-l interna imi cer card de sănătate și îl trimit acasă, ce este de făcut? Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2018
Ali a, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ali a , utilizator 12:55, 7 Octombrie 2018
Ce varsta are, nu este pensionar sau pensionar de boala?

Persoanele care nu au venituri trebuie sa plateasca din mana o suma de bani pentru a beneficia de asigurare. De unde unde sa plateasca daca nu au venituri numai cei care au conceput OUG pot sa spuna!

www.avocatnet.ro/articol_478...
Poate beneficia de prestatii si servicii in baza Legii nr. 346/ 2002 republicata in 2009 privind asigurarea obligatorie pentru accidente de munca si boli profesionale art. 18 numai daca in timpul desfasurarii activitatii, fiind angajat cu contract individual de munca la o firma a suferit un accident de munca sau a fost inregistrat cu boala profesionala.
Nu a mai lucrat de aproape 20 de ani cu contract de munca.

In ce conditii i-au fost amputate degetele de la picior, a avut accident de munca sau are diabet?
Are arterita

cyan a scris:

In ce conditii i-au fost amputate degetele de la picior, a avut accident de munca sau are diabet?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca Cameliabo Cameliabo in cazul unui accident de munca nedeclarat de societate in care angajatul a ramas cu o infirmitate , pierderea unui deget ce se mai poate face ? concediu ... (vezi toată discuția)
Accident la locul de muncă nedeclarat la insistențele și promisiunile șefului. ce mai pot face acum? Ramonaneky Ramonaneky in urma cu 3 luni la locul meu de munca mam accidentat cu o amputare de deget la banzega,am fost transportata la spitalul de urgenta ,iar in drum spre ... (vezi toată discuția)
Drepturi in accident de munca adicutz adicutz Buna ziua.Tatal meu a suferit un accident de munca. in urma caruia a trebuit sa i se amputeze un deget de la mana si inca trei sa necesite reparatie ... (vezi toată discuția)