Buna ziua!Locuiesc la bloc si am vecine care cresc si hranesc pisici pe scara blocului si la subsol,Mirosul este groaznic.M_am adresat la toate institutiile :primarie,dsv, protectia consumatorului,Nimeni nu face nimic in afara de a te privi ,pe tine om care esti civilizat,ca pe un om cu probleme mintale. Exista o lege care interzice cresterea animalelor in spatiu comun?
Uneori mai exista cate o HCL, depinde pe unde locuiti prin tara asta. Prin Bucuresti parca era ceva.
Dar problema se pune altfel. Spatiul comun (scara, hol, subsol) e in administrarea asociatiei de propr (daca aveti asa ceva). Cereti explicatii asociatiei. Primaria si ceilalati n-au treaba pe spatiul dvs privat (comun). Faceti sedinta (strangeti 20% proprietari si convocati-o dvs daca CEX nu vrea), votati si vedeti ce iese.
Sau luati pisicile de ciuf, bagati-le in masina si duceti-le la un adapost de animale, preferabil in alt oras.
Dar poate pisicile alea sunt intretinute sa stea de șase pt sobolani -- care-s mai rau ca pisicile, scriu din experienta. Moare un sobolan la subsol bagat intre nu stiu ce tevi de nu ajungi la el si pute 3 saptamani de nu-ti mai vine sa te mai intorci acasa. Poate s-a ales dintre doua rele.
Protectia consumatorului nu are competenta sa se implice in solutionare astfel de spete
Exista dispozitii,norme care prevede conditiile de detinere animale
Asociatia de proprietari prin regulamentul de ordine interioara prevede concret ce este permis si ce nu este permis in asociatia de proprietari
Legal asociatia de proprietari trebuie sa asigure siguranta si securitatea subsolului tehnic si a instalatiilor existente respectiv sa restrictioneze accesul persoanelor
Vecini murdari
mihaidavid
buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)