avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare penala

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu informatii legate despre urmatorul subiect:

In cazul in care s-a savarsit o infractiune care are ca pedeapsa inchisoare de la 3 luni la 1 an sau amenda, exista posibilitatea sa nu se inceapa urmarirea penala, sa nu fie condamnare, dosar penal? Daca da, care sunt conditiile?

Si daca incepe urmarirea penala, cum se alege intre inchisoare sau amenda?
Si sum se alege intre inchisoare cu suspendare, executare sau munca in folosul comunitatii?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andreiiiy , utilizator 16:39, 28 Februarie 2018
Buna ziua.
Despre ce fapta este vorba? Sunt necesare detalii.
Detinere si vanzare ilegala de articole pirotehnice (artificii, petarde).
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detinere de material exploziv ! ContSters327384 ContSters327384 Doresc sa va zic despre o speta . Un prieten de-al meu a cumparat pedarde si artificii . Si , se vehiculeaza ca l-a fi denuntat cineva ! Ce poate pati ? Sau ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa vanzare ilegal petarde Sebastian1990 Sebastian1990 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu informatii despre problema mea si rezolvarea acesteia. La sfarsitul anului trecut, din dorinta de a face niste bani, am ... (vezi toată discuția)
Inchisoare - detinere cannabis TilviuSiberiu TilviuSiberiu O persoana condamnata definitiv la 1 an inchisoare cu suspendare este gasita cu o cantitate de 0.5 grame de canabis asupra sa, inainte de terminarea perioadei ... (vezi toată discuția)