avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... stagiul de cotizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

stagiul de cotizare

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca exista temei legal pentru a solicita de la casa de pensii stagiul de cotizare in sistemul public de pensii pe perioada in care am fost angajata , pentru a verifica conformitatea cu datele inscrise in cartea de munca.
Mentionez ca sunt pensionata anticipat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 17:21, 22 Octombrie 2009
Puteti solicita si obtine o adeverinta CAS de la Directia Stagii de Cotizare din cadrul casei teritoriale de pensii dar numai pentru perioade ulterioare datei de 01.04.2001, data intrarii in vigoare a Legii nr. 19/2000.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare dana canaziru dana canaziru o persoana a lucrat in politie si s-a pensionat la 55 ani, apoi a lucrat la o soc de asigurari inca 10 ani. de la asigurari i s-a incetat contractul pt limita ... (vezi toată discuția)
Ce anume se ia in calcul? marynela1 marynela1 buna ziua, la calculul pensiilor ce anume se ia in calcul salarul brut (total realizat)fara a scadea cotizatiile ( cass, cas, somaj, ),impozit, sau salarul ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata de varsta-ce conditii trebuie sa indeplineasca ? ALIC ALIC Tatal meu are varsta de 48 ani si 9 luni .A realizat o vechime in campul muncii de 29 de ani si 5 luni . Din acestia a muncit 21 de ani si 3 luni in conditii ... (vezi toată discuția)