avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontare suma pe care am achitat-o pt materiale ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontare suma pe care am achitat-o pt materiale operatie?

Buna seara, sotul meu a fost operat de ligamente, inainte de operatie ni s.a explicat care este procedura si ca vom avea nevoie de suruburi pe care trebuie sa le achizitionam noi. Am luat legatura cu firma care colaboreaza spitalul, mi s.a dat factura si chitanta pt materialele respective. Tin sa mentionez ca al sotul este asigurat si a fost operat la spital de stat. Se poate recupera suma pe care am achitat-o pt materiale? Care sunt demersurile ai unde trebuie sa merg? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 28 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti adresa direct spitalului si/ sau Directiei judetene de asigurai de sanatate, in scris, cu nr. de inregistrare/ data pentru un raspuns legal.
Trebuie sa intocmiti un dosar care sa contina, pe langa chitantele doveditoare, o cerere scrisa si un referat de la medicul curant, semnat si parafat de medicul sef de sectie, din care sa reiasa ca in momentul internarii acele materiale sanitare nu existau in spital.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce trebuie sa plateasca medicamentele din spitalul de stat ? androidu androidu La multi ani. Am o nepotica de doi ani internata de o saptamina la spitalul de stat, linga Minastirea Casin iar medicamentele prescrise , cumnatamea a fost ... (vezi toată discuția)
Concediu medical lupi69 lupi69 Buna seara,am fost operat (interventie chirurgicala principala E00706-REZECTIA SUBMUCOASA DE CORNETE NAZALE,BILATERAL) am primit 5 zile concediu medical pe ... (vezi toată discuția)
Concediu medical HCrisan HCrisan Buna ziua. In data de 17 iunie(vinerea trecuta) am avut o interventie chirurgicala minora la un spital din Timisoara. Nu am stat in spital,in schimb mi s-a ... (vezi toată discuția)