avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Luare concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Luare concediu de odihna

Buna ziua,

Deoarece in ultimele zile conditiile meteo nu au permis deplasarea mea catre locul de munca (atat A2 cat si DN3 au fost inchise), cum se va motiva lipsa mea de la munca? Mentionez ca nu vreau sa imi iau concediu de odihna pe cele doua zile, nu a fost alegerea mea sa lipsesc.
De asemenea, deplasarea pana la locul de munca se facea cu un microbuz si era asigurat de companie. Exista vreun articol in codul muncii care sa faca referire la aceasta situatie?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:52, 28 Februarie 2018
Nu exista un articol in codul muncii care sa faca referire la acea situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu neefectutate AlexSlevin AlexSlevin Buna ziua, Este sau nu dreptul meu ca angajat sa aleg daca vreau sa fiu platit pentru zilele de concediu neefectuate in momentul in care mi se incheie ... (vezi toată discuția)
Concediu ramas din 2010. angajatorul ma obliga sa il iau pana la 1 mai. rakan rakan Lucrez de 1 an la firma asta deci e prima oara cand ma intalnesc cu aceasta problema care se pare ca este o uzanta folosita de ani de zile in firma: la ... (vezi toată discuția)
Demisia si zilele de concediu izabelaelena izabelaelena Buna seara! Cand inceteaza contractul de munca se calculeaza zilele de concediu efectuate in anul in curs sau in toata perioada lucrata? Exemplu concret: mi-am ... (vezi toată discuția)