avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Tulburarea liniștii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Tulburarea liniștii

Revin....
Lucrurile stau așa !!!
ora 21.00 am sesizat la secția de poliție tulburarea liniștii. Până au ajuns ei acestea și au luat lucrurile și au plecat . Cei doi polițai s a deplasat și la mine la ușă că nu i au găsit la fata locului.
Mi au cerut actul de identitate și au scris CNP .
Mă întreb la ce le trebuie CNP ?
Daca refuzam eram pasiva de amenda .
De acest lucru cu tulburarea liniștii au cunoștință la secția de care aparțin , primarul care a primit și el o sesizare și poliția locală.

Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:39, 28 Februarie 2018
CNP este un mijloc de a vă identifica unic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost amendatã pentru tulburarea liniºtii publice, ce ºanse sunt sã câºtig în instanþã? cocaveles cocaveles Samba 13.04.2013 eram acasa cu nepoata mea de ani care se juca.In usa de la intrare am auzit batand cineva cu pumnul.Eu iritata si speriata m-am repezit la ... (vezi toată discuția)
Daca pot face o singura actiune in instanta in care sa contest dou procese verbale de contraventie. noilul noilul Intr-o singura zi in data de 21.12.2017 am primit doua Procese Verbale de amenda de la Politia Locala sector 4, Bucuresti. Primul P.V. are ora 20,15 si se ... (vezi toată discuția)
Reclamatie pe nedrept pentru tulburarea linistii publice Anonim_00 Anonim_00 Buna ziua, M-am trezit cu doi politisti la usa care mi-au adus la cunostinta ca exista o reclamatie de la un vecin pe adresa mea cum ca as fi tulburat ... (vezi toată discuția)