avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituirea taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituirea taxei auto

Buna ziua, am o rugaminte daca ma puteti ajuta ! Am depus actele pentru restituirea taxei auto pentru o masina cumparata in 2008 dupa care am platit taxa si am vandut o in 2009 , am depus actele necesare si acuma i mi respinge dosarul pe motiv ca nu am copie dupa certificat inmatriculare pe numele meu numai pe numele actualului propritar, dupa cartea de identitate am avut pe numele meu si copie dupa certificat pe numele meu nu am de unde sa fac rost, sunt din jud Maramures, multumesc !

Alte discuții în legătură

Copie talon inmatriculare Botis Botis Buna ziua, am depus actele pentru recuperarea taxei auto, mi a preluat dosarul sia au spus ca este ok iar acuma au zis ca o sa l respinga deoarece nu este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Taxaauto Taxaauto Am imatriculat o mașină în martie 2016 , după câteva luni am vânduți, am înțeles că îmi pot recupera taxa chiar daca e vanduta, dețin copie a ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ely_f ely_f In 2008 am platit taxa de prima inmatriculare ptr un autoturism, pe care ulterior l-am vandut. Am inteles ca pot acctiona finantele in judecata sa-mi recuperez ... (vezi toată discuția)