avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

In 2008 am platit taxa de prima inmatriculare ptr un autoturism, pe care ulterior l-am vandut. Am inteles ca pot acctiona finantele in judecata sa-mi recuperez suma. E adevarat? Cineva abilitat sa-mi raspunda, va rog!
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 16:15, 31 Iulie 2012
Da ,chiar daca a-ti vandut masina,va puteti recupera integral suma platita ptr taxa auto.
Totusi va sunt necesare copii dupa toate actele .
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iulie 2012
cristinaruxanda, utilizator
Desi raspund cu intarziere, va anunt ca nu puteti recupera taxa de prima inmatriculare, atata timp cat ati instrainat masina. Eu am dobandit in 2010, autoturismul, platind taxa, iar in ianuarie 2012, am vandut masina, am vrut sa depun si pt restituirea taxei. Dar, pe langa formularul tip, am avut nevoie de copie dupa cartea de inmatriculare a masinii, talon, care figurau pe numele actualului proprietar. Deci imposibil sa imi restituie. #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am aflat faptul că se restituie sumele reprezentand ... ionutalex86 ionutalex86 Buna seara. Am aflat faptul că se restituie sumele reprezentand taxa de poluare a autovehiculului publicata in oug 93/2022. Intrebarea mea este : Mai pot ... (vezi toată discuția)
Problema restituire bani taxa auto Razvan_Dumitrica Razvan_Dumitrica Salut, Aveti idee cum/daca mai pot recupera banii pe taxa auto daca masina a fost vanduta? Situatia mai exact este urmatoarea: Masina a fost ... (vezi toată discuția)
Taxa auto MarianAky MarianAky Buna ziua. Intrebarea mea este , am platit taxa auto si masina am vândut-o. O mai pot recupera doar cu actele doveditoare (chitanta si factura) . Menționez ... (vezi toată discuția)