Buna ziua. Intrebarea mea este , am platit taxa auto si masina am vândut-o. O mai pot recupera doar cu actele doveditoare (chitanta si factura) . Menționez ca , copii dupa carte si talon nu am . Mulțumesc!
Potrivit OUG 25/2017 si Normelor metodologice de aplicare, nu trebuie sa depuneti decat o cerere.
Cererea trebuie sa cuprinda: contul bancar în care urmeaza sa fie restituita suma respectiva, precum si elementele referitoare la datele de identificare ale platitorului taxei şi datele de identificare ale autovehiculului, respectiv marca, tipul/varianta, numărul de înmatriculare şi numărul de identificare, pentru care se solicită restituirea taxei speciale pentru autoturisme şi autovehicule/ taxei pe poluare pentru autovehicule/taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule/timbrului de mediu pentru autovehicule.
Solicitati de asemenea si plata dobanzilor, care pot fi solicitate de la data platii pana la data restituirii.
Timbru de mediu
Robert.G.
Am cumparat o masina în 2015 și am plătit timbrul de mediu.Fostul proprietar plătise și el o taxă de poluare sau de prima inmatriculare pe care a ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare
tincuc
Referitor la recuperarea taxei de poluare- precizez că am plătit aceasta taxa în 2008, între timp, autoturismul a fost vândut, mai exact in anul 2011. In ... (vezi toată discuția)