avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca postliceala la zi?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca postliceala la zi?

Buna ziua!
se ia in calculul vechimii in munca efectuarea unei scoli postliceale (curs zi) absolvita in 1999?
In baza carei legi?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
o27112008, utilizator
Cel mai recent răspuns: o27112008 , utilizator 12:06, 28 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Așa ceva nu constituie vechime în munca.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime oana8989 oana8989 buna ziua,imi puteti spune,va rog,daca scoala postliceala se adauga la vechime?multumesc (vezi toată discuția)
Somaj anyanca anyanca buna ziua ,am beneficiat de somaj in urma desfintarii postului de munca si l-am terminat in luna august anul in curs .intrebarea mea este daca mai pot ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot refuza cursurile de calificare oferite de ajofm? someritza someritza Sant somera de la 1 nov.2011. Urmez o scoala postliceala de asistent medical generalist, sunt in ultimul an, fac practica si in acelasi timp pregatesc si ... (vezi toată discuția)