avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna ziua ,am beneficiat de somaj in urma desfintarii postului de munca si l-am terminat in luna august anul in curs .intrebarea mea este daca mai pot beneficia de ajutorul de somaj daca am terminat scoala postliceala in luna august anul in curs.Multumesc
Cel mai recent răspuns: anyanca , utilizator 12:57, 17 Septembrie 2012
puteti beneficia de somaj ca absolventa a scolii postliceale,numai cu conditia sa fiti facut postliceala la ZI.
Somajul ca abbsolventa va fi de 6 luni
am absolvit scola postliceala la zi , deci pot beneficia de ajutorul de somaj ca absolventa ,si nu se ia in calcul lunile de aj de somaj dupa desfiintarea locului de munca (mai exact functia ).multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj europencil europencil Sotia mea, in varsta de 43 ani, a frecventat si a absolvit in aceasta vara, luna iunie 2010 si cu licenta in luna septembrie 2010, a doua facultate curs la zi, ... (vezi toată discuția)
Somaj andrusca1000 andrusca1000 As dori sa stiu daca dupa terminarea liceului se poate primi somaj daca persoana respectiva se inscrie la o scoala post liceala in toamna.Multumesc!!!!!!! (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj -- dana1307 dana1307 dosarul pentru acordarea indemnizatiei de somaj a fost depus la terminarea liceului in 2012, am primt o luna indemnizatie( am cerut sistarea indemizatiei , nu ... (vezi toată discuția)