avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TIMBRUL DE MEDIU.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TIMBRUL DE MEDIU.

Buna ziua!
Inainte de a vinde autovehicolul,vanzatorul a depus la ANAF pe numele lui,actele necesare pentru timbrul de mediu ,intrand in posesia deciziei cu stabilirea sumei.La foarte scurt timp a vandut autovehicolul iar suma stabilita a fost achitata de catre cumparator (pe baza actelor depuse de vanzator) chitanta intocmidu-se pe numele cumparatorului.La ora actuala cumparatorul detine toate actele.
Intrebarea este: Daca cumparatorul depune la ANAF documentele(referatul si decizia stabilirei sumei emise pe numele vanzatorului si chitanta cu valoarea sumei achitate pe numele cumparatorului) cine intra in posesia sumei, vanzatorul sau cumparatorul?
Va multumesc mult!
O zi linistita!
Cel mai recent răspuns: dumitruzaharia , utilizator 17:05, 28 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!
Sarut mana!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism cu vicii ascunse viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 buna ziua. Am cumparat ieri un autoturism de la o persoana fizica .Mi s-a spus ca are taxa de \\"mediu\\" achitata si mi-a prezentat o \\"Adeverinta de la Anaf ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu bogdanmunteanu91 bogdanmunteanu91 Buna ziua. Caz 1 : Am platit timbrul de mediu pentru o masina in 2014 pe care am vandut-o in 2015. Mai pot recupera banii? Am chitanta, decizia de plata, ... (vezi toată discuția)