avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de cotizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de cotizare

Buna ziua,

La mai putin de o luna de la intoarcerea cin crestere si ingrijire copil am fost nevoita sa imi iau concediu medical. Acesta nu a fost platit, angajatorul cerandu-mi adeverinat de cotizare. De unde o pot lua? Unde am depus dosarul de indemnizatie nu raspunde nimeni la telefon. Nici la agentia d eplati si inspectie sociala.
Cel mai recent răspuns: IULIA NEDELCU , Consultant resurse umane 16:25, 28 Februarie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Daca ati incasat banii pe concediul de crestere copil prin cont bancar, extrasul de cont tine loc de adeverinta de stagiu. Va recomand sa mergeti la banca unde aveti contul si sa cereti extras de cont pentru ultimele 12 luni anterioare lunii in care v-ati luat concediul medical.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
IULIA NEDELCU, Consultant resurse umane
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia sa vi se ceara de la Dep. de Resurse Umane acest extras de cont in momentul in care s-a incetat suspendarea contractului de munca (tocmai pentru a premedita situatia in care aparea un concediu medical). Puteti sa faceti reclamatie....:)
Adica HR-ul este responsabil cu obtinerea acestei informatii?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adica HR-ul este responsabil cu furnizarea acestor informatii la reluarea activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din cic si sarcina cu risc DeliaCristina DeliaCristina Buna ziua! O prietena de-a mea trebuie sa revina din CIC-ul de 2 ani si este si insarcinata si are o sarcina cu probleme si ar vrea sa stie cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate dupa concediu crestere copil ea_diana79 ea_diana79 buna ziua ! am o problema urgenta, care a nascut controverse in randul tuturor juristilor pe care ii cunosc si pe care i am intrebat ...sora mea a fost timp de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, lucrez la o companie unde se lucreaza tot timpul ... Rzv14 Rzv14 Buna seara, Lucrez la o companie unde se lucreaza tot timpul anului ( weekend-uri si toate zilele legale de sarbatoare ). Mentionez ca totul este stipulat ... (vezi toată discuția)