avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caracterizări la liberare condiționată
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caracterizări la liberare condiționată

Caracterizarile pentru un detinut intr-un proces de eliberare conditionata sunt importante? Daca da, de la cine au mai multa credibilitate? Spre exemplu, de la preot si de la mai cine?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:34, 28 Februarie 2018
De la administratia locului de detinere si de la toate persoanele si specialistii cu care a desfasurat activitati, inclusiv de la preot (dar nu neaparat cu prioritate) sau de la profesori universitari (daca a elaborat lucrari in domeniul academic). Conditiile liberarii conditionate le regasiti in mod explicit in codul penal partea generala, incepand cu art.100 si urmatoarele si in legea 254 din 2013 incepand cu art.95 si urmatoarele, toate potrivit procedurii prevazute in codul de procedura penala la art.587.

[Pt @ BiancaBB - interventie moderator - continuati discutia acolo unde ati deschis prima oara topicul]
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracterizari pentru liberare conditionata BiancaBB BiancaBB Buna seara! Caracterizarile pentru un detinut intr-un proces de eliberare conditionata sunt importante? Daca da, de la cine au mai multa credibilitate? Spre ... (vezi toată discuția)
Inchis conducere fara permis buturuga703 buturuga703 Sotul meu este inchis la 2 ani si 2luni pentru conducere fara permis. A executat pana acum 6 luni ( zi la zi) plus ca are castig 6 zile la fiecare luna ... (vezi toată discuția)
Liberare condiționată Dana 14 Dana 14 Buna seara! Am si eu o rugaminte la dumneavoastra daca se poate sa ma lămuriți. Sotul meu este arestat si ma gandeam sa faca cerere pentru liberare ... (vezi toată discuția)