avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte mostenire. Mu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte mostenire. Mu

Pentru a completa o declarație de renunțare la moștenirem , trebuiesc certificatul de deces si actul de identitate cu ultimul domiciliu al defunctului. Acestea trebuiesc legalizate? Menționez cel care renunța domiciliază in Canada si are dubla cetățenie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:50, 28 Februarie 2018
Este suficientă o copie simpla după certificatul de deces.
Renuntatorul trebuie sa prezinte in original actul de identitate și actele de stare civila care dovedesc calitatea fata de defunct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunțare la moștenire român cu dublă cetățenie Calinescu Eugenia Calinescu Eugenia Pentru un cetățean cu dubla cetățenie , care nu mai are buletin de România ci doar pașaport, cum completează declarația de renunțare la moștenirea ... (vezi toată discuția)
Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau o declarație la notar ca nu accept mostenire după ... Adidasandrei Adidasandrei Vreau sa dau o declarație la notar ca nu accept mostenire după mama mea. Ce acte îmi trebuie sa dau declarația la notar,menționez ca nu am originalul ... (vezi toată discuția)