avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajat cu 4 ore. Am drept la somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajat cu 4 ore. Am drept la somaj?

Buna seara,

Sunt angajata cu 4 ore,din 2011, la o firma care are in plan sa-si reduca activitatea si numarul angajatilor.
Din Dec. 2014 pana in Aug. 2016 am fost in CCC. .
In cazul disponibilizarii,as avea dreptul la indemnizatie de somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 1 Martie 2018
Aveti dreptul la somaj .

Insa atentie ca actele trebuie depuse la AJOFM la data incetarii c.i.m., altfel nu mai puteti indeplini conditia stagiului minim de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? luciamonica luciamonica Pot beneficia de indemnizatie de somaj in urmatoarea situatie? Pana in 29 iulie 2013, am fost in concediu de ingrijire a copilului apoi din 01.10.1013 m-am ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj in cazul contractului partial de munca(2 ore) Sheli Sheli Buna ziua. As dori sa stiu daca, in cazul in care in ultimele 6 luni am avut contract partial de munca (2 ore) pot beneficia de ajutor de somaj si care este ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa 2 concedii de creștere copil ioana123654 ioana123654 În situ următoare se poate primi șomaj? Pana pe 30 aprilie 2015 am fost în ccc, pe 1 mai 2015 m-am angajat la o firma pe perioada determinata iar în ... (vezi toată discuția)