avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... forma de atac dupa apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

forma de atac dupa apel

Daca am pierdut la apel un proces pe litigii de munca, ce forma de atac mai am? Sentinta e definitiva.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:04, 1 Martie 2018
Nu mai aveti. Ati exercitat caile de atac.
Buna ziua,
Din pacate nu mai exista alte cai de atac.
Mai puteti exercita caile de atac extraordinare:contestatia in anulare(art.503-508 NCPC) sau revizuirea(art.509-513 NCPC)daca, indepliniti conditiile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire program vizitare minor faze procesuale giuliat giuliat Buna ziua,va rog ,as dori sa stiu care sunt fazele procesuale intru un proces cu obiect ,stabilire program de vizitare minor?Care sunt caile de atac si cand ... (vezi toată discuția)
Sentinta gresita data de instanta PORA AMALIA PORA AMALIA Buna ziua. Ce se poate face in cazul in care tribunalul a dat o sentinta gresita bazata pe cererea facuta de avocat, la randul ei gresita. S-a facut apel, iar ... (vezi toată discuția)
Casare in tot dmanisor dmanisor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este urmatorul pas care pot sa-l fac( SC SRL) in urma hotararii data de Curtea de apel; Tip solutie: cu ... (vezi toată discuția)