avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Garantia de buna execuţie la un contract de funizare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Garantia de buna execuţie la un contract de funizare

La un contract, de furnizare produse,garantia de buna execuţie a fost constituita din reţineri succesive din valoarea facturilor introduse la plata, Avand în vedere ca acest contract s-a finalizat ca termen dar nu s-au adus toate produsele pot sa reţin toata garanţia de bună execuţie pe care am reţinuto pănă în prezent ? Calculez şi penalităţi pentru produsele nefurnizate ?
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 11:23, 1 Martie 2018
Buna ziua,
Trebuie analizat contractul si evident trebuie notificat furnizorul cu privire la restul de garantie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie de buna executie MIMI13 MIMI13 La un contract de achizitie produse la care termenul de finalizare s-a încheiat dar nu s-a finalizat şi furnizarea produselor dar la care garantia de buna ... (vezi toată discuția)
Garantia de buna executie si derularea contractului Diurpaneus Diurpaneus Am câteva întrebări privind garanția de buna execuție a contractelor de achiziții publice, deoarece nu am găsit o reglementare legala clara ... (vezi toată discuția)
Restituirea garantiei de buna executie adela.szekely adela.szekely Avem urmatoarea situatie: un contract de prestari servicii transport incheiat cu asocierea formata din patru societati care asigura transportul salariatilor. ... (vezi toată discuția)