avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara copil major
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara copil major

Buna ziua!
Am depus cererea in instanta pentru pensie de intretinere (de la tatal meu) in luna noiembrie 2017, iar instanta a acceptat cererea in infatisarea din 1 martie 2018, urmand sa puna concluzii, Data de la care tatal meu datoreaza pensia incepe cu luna noiembrie 2017 sau cu luna martie 2018? Adica as dori sa stiu daca imi voi incasa pensia si pe lunile in care a avut loc procesul, fara sa fi solicitat (pentru ca nu am stiut). Hotararea judecatoreasca se transmite la locul lui de munca sau trebuie sa ma ingrijesc personal de incasare? Va multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Elena2019 , utilizator 16:39, 1 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pensia se datoreaza cu data depunerii cererii, adica din noi, iar de incasare va fi treaba dvs. Il somati si daca nu se supune, apelati la un executor.
Va multumesc foarte mult, e clar acum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara dan_ionesku dan_ionesku Am o speta interesanta. Zic eu. Am divortat. Prima instanta mi-a incredintat copiii mie (tatalui) si a stabilit o pensie de intretinere in sarcina mamei la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa 18 ani andrusca16 andrusca16 Ce se intimpla cu pensia alimentara dupa ce implinesti 18 ani ? Mentionez ca parintii mei sunt divortati iar prin hotarire judecatoreasca tatal meu era obligat ... (vezi toată discuția)
Articol validare poprire echinacee echinacee Buna dimineata! va rog,ajutati ma cu artocolul/legea care trebuie sa o mentionez in cererea catre instanta judecatoreasca pt validarea poprii;mai ... (vezi toată discuția)