avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul de vizită al tatălui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul de vizită al tatălui

Fica mea are o minora cu un alt bărbat şi e pe numele mami. Are dreptul și tatal, sau mama tatălui să o ia pe minoră. Tatăl nu sa ocupat sau ajutat fetiţa
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: kyrakyra_65 , utilizator 02:02, 2 Martie 2018
Buna ziua,
Daca nu va veti intelege civilizat, in interesul superior al minorei (care TREBUIE SA STIE CINE II ESTE TATAL) atunci se va ajunge in instanta si se va obtine acest drept.
Puteti sa-l actionati pe tata in instanta pentru a-l obliga sa plateasca pensia de intretinere.
Ma intreb de ce nu intreaba mama minorei si intreaba bunica materna.
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Nu intreaba bunica materna, ci bunicul din partea mami. Fetiţa ştie cine e tatăl si nu vrea să se ducă la el. Obate, îi vorbeşte urît etc. A luat-o de mai multe ori. Nu dorim nimic de la el decit să fim lăsaţi în pace, nu ameninţaţi şi atacaţi în propia casa. De trei ori a intrat peste fica si ginerele meu. A fost anunţată poliţia. Nu sa luat nici o măsură


Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
gi-jane2, moderator
Cum pot face o cerere de dare în judecată a fostului concubin, să nu mai ia fata să o mai chinuie ,, să mai intre peste noi nici el nici mama lui să nu mai ia


Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
gi-jane2, moderator
Daca fata nu este recunoscuta de tata in acte , atunci nu are nici un drept sa o ia . De asemenea , daca nu are stabilit prinr-o sentinta , drept de vizitare sau de a o lua de la domiciliul mamei, tatal nu are dreptul sa o ia de la mama . In acest caz cred ca se pot face plangeri la politie pt ca nu are acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cer un sfat, un raspuns - modificare program de vizita ContSters302913 ContSters302913 Fiica-mea este divortata din anul 2011,hotarirea judecatoreasca in urma divortului a fost ca minora,( acum in virsta de 2ani si 8 luni ),sa locuiasca la mama ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minori florentinacarp florentinacarp acum opt ani am nascut in Spania,o fetita,rezultatul unei relatii de concubinaj cu un roman ,am muncit si i-am intretinut pe amandoi timp de doi ani,dupa care ... (vezi toată discuția)
In legatura cu minori smimi smimi pe nepoata mea a parasit-o maicasa fata find in custodia iei dar a plecat la concubin si nu a luat copilul ,find lasat la bunica acum dupa 2 saptamani umbla sa ... (vezi toată discuția)