avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in legatura cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in legatura cu minori

pe nepoata mea a parasit-o maicasa fata find in custodia iei dar a plecat la concubin si nu a luat copilul ,find lasat la bunica acum dupa 2 saptamani umbla sa ia fata cu ia fata are 10 ani si nu vrea sa mearga bunici fetei a anuntat protectia copilului si pol,dar nu sau luat nici un demers .Bunica fetei cu tatal fetei au bagat actele la tribunal pt inceperea procesului astazi a fost sunata bunica fetei de catre politie ca merg sa ia fata ca au dreptul.Cum pot sa ia fata daca ia nu vrea sa mearga,cum poate bunica sa o apere pana ce se face ancheta sociala.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: smimi , utilizator 09:29, 17 Decembrie 2011
sa promoveze si cerere de ordonanta presedentiala de stabilirea domiciliului minorei la tata
daca fetita nu vrea sa mearga pur si simplu nimeni ( nici o autoritate nu o poate obliga)
mai am o intrebare cum poate politia sa faca rost de procura sa mearga la domiciliul bunici sa ia fata finca politia a spus ca o sa faca rost si o sa mearga cu procura.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate părintească pentru tata: cum o pot obține urgent? copilul stă în condiții improprii și nu este bine îngrijit Bacatus Bacatus Sunt un tata de 19 ani ! am o fetita de 1 an si 7 luni ! mama ei are ca mine 19 ani !Din motive terze ( strambe din partea mamei sale ) a plecat de la mine cu ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia minorului mahonu mahonu am stat in concubinaj am o fetita de 5 ani nu am vazuto de 3 ani dar am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila unde am drept de vizita al minorei ... (vezi toată discuția)
Minor i credinta mamei Gabriella06 Gabriella06 Mama in urma divorțului are minora încredințată ori hotărâre jud. Minora si mama au locuit cu bunicii materne.De 3 ani mama sa mutat la concubin .minora ... (vezi toată discuția)