avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... RECURS IN INTERESUL LEGII.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

RECURS IN INTERESUL LEGII.

In anul 2009 mama si tatal meu au dat in judecata institutiile unde lucrau pentru a primi suplimentul postului și suplimentul corespunzător treptei de salarizare. Mentionez ca procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a facut recurs in interesul legii, si instantele de judecata nu le-au mai dat aceste suplimente parintilor mei. Este o discriminare extrem de grava, din cauza ca colegii parintilor mei au primit aceste suplimente prin decizii ale instantelor de judecata, intrucat au facut cerere inainte de acest recurs in interesul legii, iar parintii mei au facut cerere dupa acest recurs in interesul legii , si instantele de judecata le-au respins cererile parintilor mei. Deci in Romania unii castiga si altii pierd . Nu e corect deloc. [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
LISONELTA300, utilizator
Cel mai recent răspuns: LISONELTA300 , utilizator 12:40, 2 Martie 2018
Întotdeauna
Nu inteleg ceea ce vreti sa spuneti prin ,, Intotdeauna"'

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recursul in interesul legii cand produce efecte? pheea pheea Avem o hotarare judecatoreasca favorabila la curtea de apel in sensul acordarii de catre instanta de judecata a sporurilor de 25% pentru suplimentul postului ... (vezi toată discuția)
Pe aceeași speță unele instanțe au admis plângerile contravenționale iar altele le-au respins. se poate instanței de recurs înaintarea plângerii la Îccj? Decebal58 Decebal58 Ca urmare a respingerii, de catre o instanta, a unei plangeri(contestari)impotriva unui proces-verbal de contraventie, cu termen de recurs(30zile), se poate ... (vezi toată discuția)
Suplimentul treptei si suplimentul postului - sentinta favorabila fara procente dianapanaite dianapanaite După modelul colegilor noştri din administraţie, am dat şi noi în judecată ordonatorul principal de credite pentru acordarea suplimentului postului şi a ... (vezi toată discuția)