avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Deplasare copii minori in afara granitelor Romaniei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Deplasare copii minori in afara granitelor Romaniei

Sunt o mama, cu doi copii minori,6 si 5 ani, divortata, iar copiii au fost repartizati mie, dar cu custodie comuna. tatal are un program de vizita pe care il respect. eu as dori ca sa pot merge in strainatate cu copiii in vacante. pot sa fac lucrul acesta fara acordul lui?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:39, 1 Martie 2018
Buna seara,
Nu, va trebui sa obtineti acordul lui.
Daca refuza va puteti adresa instantei solicitand ca sa pronunte o sentinta care sa tina locul acordului.
Nu puteti iesi din tara fara acordul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Călătorie în străinătate cu minori adina0423 adina0423 Bună tuturor. Am o întrebare? Cum și cui sa ma adresez pentru a călători în străinătate cu copiii minori, fiind divorțată și având custodie ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor niculaucarmen niculaucarmen in urma unui divort, minorul rezultat in urma casatoriei a fost incredintat tatalui intrucat mama este plecata din tara. Mama a solicitat instantei sa i se ... (vezi toată discuția)
Scoaterea minorului din tara RRRaluca RRRaluca Buna ziua! Sunt o mama divortata, printr-o hotărâre definitivă si irevocabilă. Minorul rezultat din căsătorie îmi este mie încredințat spre crestere ... (vezi toată discuția)