avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contrabandă cu țigări
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contrabandă cu țigări

Buna seara, am fost găsit cu 60 de pachete de țigări de contrabandă la vânzare într-un magazin mixt, ce sancțiuni risc? Este pentru prima dată când comit o astfel de faptă. Îmi poate închide firma sau risc pușcărie cu suspendare? Mulțumesc frumos și aștept un răspuns cât mai concret

Alte discuții în legătură

Contrabanda cu tigari- ce pedeapsa risca? florin_ale2 florin_ale2 am si yo o intrebare un prieten de al meu a fost prins cu tigari de contrabanda vreo 5000 de pachete adik vreo 10 baxuri ce pedeapsa risca?va multumesc (vezi toată discuția)
Tigari contrabanda anatol_n anatol_n lucrez intr-un magazin unde se practica vanzarea de tigari de contrabanda.Va rog sa-mi spuneti daca eu ca angajat risc vre-o pedeapsa sau sanctiune in cazul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în 2020 am fost indus în eroare de un individ ... Sabin Mizdrescu Sabin Mizdrescu Bună ziua În 2020 am fost indus în eroare de un individ sa deschidem împreună un magazin mixt și am făcut un contract de imprumut și parteneriat ... (vezi toată discuția)