avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, în 2020 am fost indus în eroare de un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, în 2020 am fost indus în eroare de un individ ...

Bună ziua

În 2020 am fost indus în eroare de un individ sa deschidem împreună un magazin mixt și am făcut un contract de imprumut și parteneriat de 13.000 de lei , urmând ca eu sa ma ocup cu vânzarea și munca iar el cu investitia .
Acești 13.000 lei nu i am primit în mana ci a investit el într un butic închiriat vre o 2.000 lei maxim , după care a adus țigări de contrabanda din Bulgaria, în calitate de investitor , mințind ca are acest drept , deoarece are și o firma de construcții pe Bulgaria. M am ales cu un dosar penal pt contrabanda, eu fiind administrator și apoi am hotărât sa închid firma și magazinul
Prin amenințare ca este agent SRI în rezerva , am fost obligat sa ii las în contract de gaj masina ot recuperarea investiției.
După aceasta i am făcut plângere penala , el diverse acțiuni în instanta , iar intr un final văzând ca instanta nu ii da dreptate mi a dat masina înapoi, făcută praf , dar m- a amenințat din nou da facem un contract de imprumut tot pe suma de 13.000 lei , într un Mall , de către un avocat , eu neprimind niciodată aceasta suma în mana, sau vre o alta suma de bani. Nici o instanta nu ar crede faptul ca un individ împotriva căruia s a făcut angere penala , te ai judecat cu el , ar împrumută bani pârâtului, având dovezi ca innainte de acest contract , am fost cu el în tribunal pe diverse cereri pe care le făcea din răzbunare.
Exista vre o posibilitate sa desființam acest contract de imprumut, pt ca eu nu am primit acei bani și am semnat datorita presiunilor și amnintarilor
Ultima modificare: Duminică, 18 Decembrie 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:30, 18 Decembrie 2022
dar m- a amenințat din nou da facem un contract de imprumut tot pe suma de 13.000 lei , într un Mall , de către un avocat , eu neprimind niciodată aceasta suma în mana, sau vre o alta suma de bani. Nici o instanta nu ar crede faptul ca un individ împotriva căruia s a făcut angere penala , te ai judecat cu el , ar împrumută bani pârâtului, având dovezi ca innainte de acest contract , am fost cu el în tribunal pe diverse cereri pe care le făcea din răzbunare.
Exista vre o posibilitate sa desființam acest contract de imprumut, pt ca eu nu am primit acei bani și am semnat datorita presiunilor și amnintarilor

Instanta nu judeca dupa ce crede, ci dupa dovezi. Dvs trebuia sa fi mers la politie si sa ii faceti plangere, nu sa semnati contracte de imprumut.
Are contract ? ati mers la politie sa ii faceti plangere macar imediat dupa semnare ca v-a fortat sa semnati ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lncalcarea regimului armelor si munitiilor elenanatasa elenanatasa Buna seara, In decembrie 2011, am mers in Bulgaria impreuna cu sotul meu , pt cateva cumparaturi, ocazie cu care si-a achizitionat si o arma neletala (pusca, ... (vezi toată discuția)
Model plangere penala inselaciune melikamy melikamy Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un model de plangere penala pentru inselaciune. Bunicul meu a imprumutat in 2007 unei persoane suma de 13.000 RON. ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii sergiu007sergiu sergiu007sergiu Buna am si eu o problema.Acum o luna am imprumutat unui fost politist de frontiera niste bani ,dar nu avea nimic sa-mi dea garantie decat o copie dupa BI; si ... (vezi toată discuția)