Va rog sa ma ajutati cu un model de plangere penala pentru inselaciune.
Bunicul meu a imprumutat in 2007 unei persoane suma de 13.000 RON. Aceasta a rambursat partial si destul de greu pana la data decesului bunicului, survenit in 2011. Imprumutul s-a facut in baza unei hartii scrise de mana, fara martori si nelegalizata. Dupa decesul bunicului meu, persoana respectiva a angajat in scris catre mine restituirea diferentei de plata (7300 RON) in transe de cate 500 ron lunar. Din luna aprilie a acestui an nu a mai restituit nimic, mai mult, dovedind rea-credinta (intalniri neonorate prin care se angaja sa aduca banii, miniciuni, etc). Doresc sa fac o plangere penala. Va rog sa ma ajuati cu un model si de asemenea, unde se poate depune.
ceea ce face nenea ala nu e inselaciune.intra pe raspundere civila contractuala,este un contract de imprumut care nu se onoreaza.nu sunt intrunite elementele cerute de infractiunea de inselaciune
Contract imprumut
baltazar
Am infiintat un SRL; Exceptand cheltuielile de constituire,in perioada imediat urmatoare, voi face unele achizitii necesare firmei din banii mei.Am inteles din ... (vezi toată discuția)