avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tigari contrabanda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tigari contrabanda

lucrez intr-un magazin unde se practica vanzarea de tigari de contrabanda.Va rog sa-mi spuneti daca eu ca angajat risc vre-o pedeapsa sau sanctiune in cazul unui control .va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anatol_n , utilizator 22:47, 1 Septembrie 2012
Depinde.Contribuiti in vreun fel la primirea si vanzarea tigarilor respective?
din pacate da!..bineinteles ca la angajare patronul a insistat sa ma convinga sa nu-mi fac griji pentru ca spune dansul (si aici nu greseste) "tu esti un simplu angajat"..TOTUSI..imi cam fac griji
Ultima modificare: Vineri, 31 August 2012
anatol_n, utilizator
Sunteti pasibil de raspundere penala impreuna cu domnul patron.In aceasta situatie,legea nu face distinctie intre angajat si patron,ambii riscand aceeasi pedeapsa.
frumos..!deja imi doresc sa fiu somer dar nici macar aia nu se poate..multumesc pentru raspuns..totusi nu e cinstit,eu imi asigur doar o paine mica (muncesc pentru un salariu destul de mic)iar dansul isi cladeste un imperiu
Ultima modificare: Vineri, 31 August 2012
anatol_n, utilizator
Tocmai pentru ca munciti pentru un salariu destul de mic nu se merita sa riscati.Macar spuneti-i sa va mareasca salariul.

Alte discuții în legătură

Dosar penal contrabanda abcana abcana eu si cu familia mea,vindem tigari de la ucrainieni.ieri am fost prinsi in flagrant de catre jandarmi si politie.ne-au dus la sectie,ne-au facut dosare ... (vezi toată discuția)
Calificare ceruta de catre patron ,platita de catre firma dar neoperata in cartea de munca maryabuta maryabuta salut. sotul meu care a lucrat la aceeasi firma cu mine ,are o calificare de comerciant vanzator nealimentare,deoarece la angajare in urma cu aprox. 14 ani ... (vezi toată discuția)
Sub acoperire abcana abcana Buna ziua.Eu vand tigari in centru,si nu sunt singurulCu politia ne impcam bine,dar de ceva timp,tot vad o persoana,are statie,pistolsi ne tot fileaza prin tot ... (vezi toată discuția)