avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tigari contrabanda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tigari contrabanda

lucrez intr-un magazin unde se practica vanzarea de tigari de contrabanda.Va rog sa-mi spuneti daca eu ca angajat risc vre-o pedeapsa sau sanctiune in cazul unui control .va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anatol_n , utilizator 22:47, 1 Septembrie 2012
nu e asta..vroiam sa stiu in ce ape ma scald..nu cred ca o marire de salariu m-ar linisti.Am crezut tot timpul ca eu nu risc nimic pentru ca am crezut in spusele dansului.
Daca sunt tigari de contrabanda si stiti acest lucru se poate spune ca faceti contrabanda...

Restul aspectelor le puteti analiza si singur...
am inteles..multumesc pentru raspunsuri,am anuntat deja la locul de munca ca doresc lichidarea.Doresc sa raman un om liber

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal contrabanda abcana abcana eu si cu familia mea,vindem tigari de la ucrainieni.ieri am fost prinsi in flagrant de catre jandarmi si politie.ne-au dus la sectie,ne-au facut dosare ... (vezi toată discuția)
Calificare ceruta de catre patron ,platita de catre firma dar neoperata in cartea de munca maryabuta maryabuta salut. sotul meu care a lucrat la aceeasi firma cu mine ,are o calificare de comerciant vanzator nealimentare,deoarece la angajare in urma cu aprox. 14 ani ... (vezi toată discuția)
Sub acoperire abcana abcana Buna ziua.Eu vand tigari in centru,si nu sunt singurulCu politia ne impcam bine,dar de ceva timp,tot vad o persoana,are statie,pistolsi ne tot fileaza prin tot ... (vezi toată discuția)