avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Auto

Bună seara! Aș dori să întreb ce acte sunt necesare pentru recuperarea taxei auto? Dacă se poate rog un răspuns în seara asta pentru că aș dori sa merg mîine la ANAF să depun actele și aș dori să merg pregătit să nu fac mai multe drumuri . Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Nelu79 , utilizator 20:47, 1 Martie 2018
- Cerere tip (o veti gasi la AFP-ul de Sector)
- Copie carte de identitate
-Copie certificat de inmatriculare
-Copie carte de identitate autovehicul
-Dovada de efectuare a platii (chitanta, O.P)

Precizare : Vi se va solicita in finalul cererii sa mentionati contul bancar in care urmeaza sa va fie virata suma a carei restituire o solicitati Dvs.Acest aspect implica existenta unui cont deschis pe numele Dvs la o institutie bancara.
Am înțeles. Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa mediu 2008 gheorghelupu gheorghelupu poate sa-mi spuna si mie cineva daca mai pot recupera o taxa de mediu platita in 2008 si ce ar trebui facut? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto ghotycul ghotycul Buna seara. Se poate recupera taxa daca nu mai am chitanta drept dovada ? Au trecut 6 ani , vreau sa stiu daca nu este prea tarziu.(aprilie 2007) (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto ancarapan ancarapan ma intereseaza sa stiu unde se depune cererea de restituire a taxei..la directia generala a finantelor publice bucuresti sau la administratia finantelor ... (vezi toată discuția)