avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Handicap psihic accentuat - plata intretinere camin de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Handicap psihic accentuat - plata intretinere camin de stat ?

Buna seara,
Mama mea a primit incadrare in grad de handicap psihic accentuat in aceasta luna. Este internata intr-un centru de ingrijire a persoanelor cu handicap. As dori sa stiu daca trebuie sa plateasca intretinerea in centru.

Alte discuții în legătură

Handicap psihic accentuat- plata in centru rezidential Bunea Daniela Bunea Daniela Buna seara, As dori sa stiu daca mama mea care a primit diagnosticul de handicap psihic accentuat trebuie sa plateasca intretinerea in centru rezidential de ... (vezi toată discuția)
Internare in centru pentru persoane varstnice anda700 anda700 Sunt o persoana incadrata in grad de handicap accentuat cu termen permanent si sunt internata intr-un Centru de Ingrijire si Asistenta pentru Persoane cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mama mea este persoana cu handicap recent. pentru ... irimie.ramona@yahoo.com irimie.ramona@yahoo.com Bună ziua. Mama mea este persoana cu handicap recent. Pentru dosarul de încadrare în grad de handicap trebuie făcută ancheta sociala la domiciliu,dar ea ... (vezi toată discuția)