avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Handicap psihic accentuat- plata in centru rezidential
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Handicap psihic accentuat- plata in centru rezidential

Buna seara,
As dori sa stiu daca mama mea care a primit diagnosticul de handicap psihic accentuat trebuie sa plateasca intretinerea in centru rezidential de stat.
Cel mai recent răspuns: Bunea Daniela , utilizator 20:05, 2 Martie 2018
Nu exista dispozitie in vigoare care sa acorde privilegii sau exceptii de plata intretinere lunara pentru persoanele cu dizabilitati
Stiu sigur ca pentru handicap psihic grav nu se plateste, dar nu sunt sigura de cel de handicap accentuat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handicap psihic accentuat - plata intretinere camin de stat ? Bunea Daniela Bunea Daniela Buna seara, Mama mea a primit incadrare in grad de handicap psihic accentuat in aceasta luna. Este internata intr-un centru de ingrijire a persoanelor cu ... (vezi toată discuția)
Adaptare masina persoana cu handicap - taxa ? anitsirc anitsirc Buna ziua! Fratele meu este persoana cu handicap grav(accentuat). Mama este insotitor al fratelui. Pe numele fratelui (persoana cu handicap psihic) este ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit emilik emilik Buna ziua! Mama mea a fost diagnosticata cu hepatita virus C. Inca munceste si as vrea sa stiu daca ar putea fi scutita de plata impozitului pe salariu in baza ... (vezi toată discuția)