avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Foaie de varsamint - rolul,importanta?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Foaie de varsamint - rolul,importanta?

Pot demonstra - efectuarea platii - NUMAI CU FOAIA DE VARSAMINT ?
Nu am Chitanta,,cred ca am pierdut-o..Eliberarea/emiterea "Foii de varsamint"" demonstreaza - efectuarea platii?? Sau imi trebuie si Chitanta in mod obligatoriu ? Am numai Foaia de varsamint - aceasta demonstreaza ca am facut plata sau i-mi trebuie si Chitanta in mod obligatoriu ?

Alte discuții în legătură

Ilegalitate ramonel78 ramonel78 am o intrebare : am achitat o factura la o banca si nu am fost atent ca mi s-a dat chitanta cu alt nume.am primit somatie de la electrica sa-mi taie ... (vezi toată discuția)
Plati pfa si facturi MariaBalasa MariaBalasa Sunt, ca PFA, in situatia de a fi platita de firme ( SRL/ SA) diverse prin banca. Pentru platile efectuate emit factura si chitanta dupa ce am banii in cont ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social din credit asociat damariss damariss http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_369723/Majorare-capital-social-prin-conversia-imprumutului.html#axzz2kb5rY6v2 in raspunsul ... (vezi toată discuția)