avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Formularul A1
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Formularul A1

Am contractat o firma de constructii din Romania pentru efectuarea unor lucrari de renovare la o casa. Lucrarile vor dura aproximativ 3 luni. Firma deja si-a inceput activitatea insa nu a efectuat demersurile necesare obtinerii formularului a1. Se poate oare solicita eliberarea formularului a1 si ulterior inceperii lucrarilor? Este absolut necesar acest formular? Care sunt consecintele daca angajatii firmei nu au acest formular?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
dallia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 5 Martie 2018
Formularul A1 se foloseste in cazul detasarii.

Eliberarea formularului A1 se solicita anterior inceperii lucrarilor.
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru detasati in romania alina_e alina_e urmeaza sa inchei un contract de colaborare cu o firma din Bulgaria care va detasa in Romania pe o anumita perioada personal ce se va ocupa de constructia unui ... (vezi toată discuția)
Munca in ue cchitic cchitic Cetatean roman , cu rezidenta in Italia este angajat la o firma romaneasca sa presteze lucrari in Italia in baza unui contract al firmei romanesti cu firma ... (vezi toată discuția)
Salariat pontat si platit fara sa fi efectuat o munca valsash80 valsash80 In urma unei inspectii la o firma inspectorul a precizat si insista ca nu se poate ponta si plati o persoana daca aceasta nu a efectuat o munca. Pare ... (vezi toată discuția)