avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxe auto!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxe auto!

Buna ziua,

Dea lungul timpului am schimbat mai multe masini si as dori sa recuperez taxele platite la o parte dintre ele.
In primul rand as vrea sa va intreb cum pot afla la care masini am platit taxele daca se poate (am mai uitat de unele masini). In al doilea stiu ca trebuie copie dupa carte si dupa talon de cand erau pe numele meu autoturismele, insa nu le mai am si as vrea sa aflu daca se pot recupera de la politie sau de undeva. In al 3-lea rand taxa unui autoturism pe care il am in prezent a fost platita de vechiul proprietar, iar acesta a spus ca pot sa recuperez eu taxa, cum se poate face si acest lucru.

Va multumesc si imi cer scuze pentru postarea mai lunga.

Alte discuții în legătură

Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume si adresa marko marko Buna ziua.Sotia mea are o masina pe numele ei,dar care o foloseste fostul sot.Au divortat la notar iar partajul nu a fost facut deoarece la momentul acela ... (vezi toată discuția)