avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ASIGURARI MASINE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ASIGURARI MASINE

Buna ziua
am fost chemat in istanta in proces cu inspectoratul de politie pt un accidentul produs anul trecut. In citatie am fost informat ca trebuie sa prezint obligator asigurarea autoturismului valabila la data producerii accidentul. Din pacate eu nu mai gasesc cartea verde dar am numai polita de asigurare, ajunge acest document? Sau ce se intampla daca nu mai am cartea verde?
Merci!
Cel mai recent răspuns: stefano78 , utilizator 12:03, 2 Martie 2018
-in ce tara este inmatriculata masina?
-in ce tara a fost incheiata polita de asigurare?
-unde a avut loc evenimentul rutier?
masina este inmatriculata in Bulgaria si polita o fost incheiata acolo.
Accidentul s o produs in Romania

Olga Tanase a scris:

-in ce tara este inmatriculata masina?
-in ce tara a fost incheiata polita de asigurare?
-unde a avut loc evenimentul rutier?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism strain cu asigurare romaneasca? manole silviu manole silviu Este valabila o asigurare facuta in Romania pentru un autoturism inmatriculat in Austria? (vezi toată discuția)
Există posibilitatea încheierii unei polițe de tip rca valabilă în românia-ue pentru un automobil înmatriculat într-un stat non-ue? asgard asgard Buna ziua, Exista posibilitatea incheierii unei polite de tip RCA valabila in Romania si alte state UE, pentru un automobil inmatriculat intr-un stat ... (vezi toată discuția)
Accident cu tir bulgar nico_ar nico_ar Buna ziua ,in data de 2 august anul curent am fost acrosat de un tir inmatriculat in Bu lgaria am chemat politia care a facut proces verbal .Politia a ... (vezi toată discuția)