avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cineva ma tine angajat an austria desi eu nu lucrez in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cineva ma tine angajat an austria desi eu nu lucrez in austria

cum pot face sa ma scoata de sub angajare
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 2 Martie 2018
Puteti lua legatura , pentru indrumari, cu :
Biroul ataşatului pe probleme de muncă şi sociale (sediul la Berlin)
Dna. Ioana Gabriela MANOLE, ataşat pe probleme de muncă şi sociale
acreditat în Germania şi Austria
Tel: + 49-0-30.212.39.108
Fax: + 49-0-30.212.39.399
E-mail: berlin.social@mae.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucru in zi sarbatoare legala austria laura goja laura goja Buna ziua, lucrez in Austria la un restaurant. In luna Mai au fost mai multe zi de sarabatoare legala in care am lucrat. Stie cineva care este legislatia ... (vezi toată discuția)
Malpraxis Jeni2016 Jeni2016 Buna ziua, intrebare as avea si eu. Recent am fost operata la fiara dar din nefericire doctorii au uitat sa scoata un nervur care leaga fiara de ficat si mi-au ... (vezi toată discuția)
Munca la negru Annabella12 Annabella12 Buna ziua, sper sa ma ajutați cu privire la nelămurirea mea. Am lucrat in Austria la negru timp de 2 ani si 8 luni si fiind o perioada însărcinată apoi ... (vezi toată discuția)