avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Tip de contract venit din alta sursa ong
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Tip de contract venit din alta sursa ong

Buna ziua,

ONG-ul nostru coordoneaza un proiect ERASMUS pe o durata de 5 luni. Avem dreptul sa achitam salarii catre echipa de implementare, dar avand in vedere ca este doar o forma de colaborare si nu se incadreaza CM ne intereseaza sa stim ce tip de contract vom utiliza doar pentru a achita impozitul pe salarii. De mentionat ar fi si faptul ca echipa de implementare, achita deja asigurarile sociale, proiectul fiind doar o colaborare de 4-6 ore/saptamana.

Exista posibilitatea de a achita doar impozitul pentru aceste sume ?
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:08, 2 Martie 2018
Nu. Acolo vi se impune doar sa incheiati contracte de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte folosite de ong-uri ContSters319902 ContSters319902 Buna seara, va rog sa ma ajutati, sunt incepator in mediul ONG, as vrea sa stiu: 1. ce tipuri de contract poate incheia o organizatie non-guvernamentala ... (vezi toată discuția)
Legea 329/2009 catalina77 catalina77 Buna ziua. Ma confrunt cu o problema si as avea nevoie de ajutor. Cum poate ramane o doamna pensionara, a carei pensie depaseste nivelul salariului mediu brut ... (vezi toată discuția)
Ong sa plateasca un serviciu oferit de o persoana fizica? AndaBrailean AndaBrailean ONG-ul are ca scop integrarea socio-profesionala a tinerilor din centrele de plasament. Una dintre nevoile sesizate in centre este cea a copiilor de clasa a ... (vezi toată discuția)