avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poprire pentru persoane aflate in Penitenciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Poprire pentru persoane aflate in Penitenciar

Penitenciarul poate popri banii trimiși de rudele unei persoane aflate in detenție si care are datorii la Anaf?(
Cel mai recent răspuns: DIANA POPESCU , Avocat 15:39, 2 Martie 2018
Sunt supuse executării silite prin poprire orice sume urmăribile reprezentând venituri şi disponibilităţi băneşti deţinute şi/sau datorate, cu orice titlu, debitorului de către terţe persoane sau pe care aceştia le vor datora şi/sau deţine în viitor în temeiul unor raporturi juridice existente. Legea nu prevede o limită până la care poate fi realizată poprirea, motiv pentru care este posibila înfiinţarea popririi si asupra disponibilităţilor băneşti ale persoanei detinute in penitenciar, ca urmare a contribuţiei familiei sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont salar pentru datorie pfa ORKLA ORKLA Am avut pfa, si in acelasi timp eram angajat la o firma. Am avut datorie la anaf pt veniturile realizate de PFA ,impozit pe profit, iar anaful mi a blocat ... (vezi toată discuția)
Adrese de tert poprit catre clientii unei firme carmencalineata carmencalineata Buna seara! Va rog a ma ajuta cu o informatie. Ce poate face o firma in situatia in care cativa dintre clientii sai au primit adrese de la Anaf pentru a plati ... (vezi toată discuția)
Poprirea tertilor de catre finante cristi.statescu cristi.statescu In cazul in care s-a primit de la finante o poprire pentru creantele datorate ale unui colaborator, dar in momentul respectiv nu exista nici-o suma. S-a facut ... (vezi toată discuția)