avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poprire cont salar pentru datorie PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poprire cont salar pentru datorie PFA

Am avut pfa, si in acelasi timp eram angajat la o firma.
Am avut datorie la anaf pt veniturile realizate de PFA ,impozit pe profit, iar anaful mi a blocat contul de salarii de la firma la care lucram cu CIM retinand lunar suma de 1000 ron adica 30 %.
Este legal ca o datorie a unui PFA sa fie retinuta din veniturile realizate ca si angajat al unei societati?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: rtek , utilizator 22:20, 21 Aprilie 2011
Conform art.149 C.pr.fiscala, (1) Sunt supuse executării silite prin poprire orice sume urmăribile reprezentând venituri şi disponibilităţi băneşti în lei şi în valută, titluri de valoare sau alte bunuri mobile necorporale, deţinute şi/sau datorate, cu orice titlu, debitorului de către terţe persoane sau pe care aceştia le vor datora şi/sau deţine în viitor în temeiul unor raporturi juridice existente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adrese de tert poprit catre clientii unei firme carmencalineata carmencalineata Buna seara! Va rog a ma ajuta cu o informatie. Ce poate face o firma in situatia in care cativa dintre clientii sai au primit adrese de la Anaf pentru a plati ... (vezi toată discuția)
Dubla cesionare/creanta-la administratia financiara bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a citi randurile de mai jos: Am un Srl o agentie de publicitate, un furnizor a dus toate facturile restante la ... (vezi toată discuția)
Poprire pentru persoane aflate in penitenciar Tuvec M Tuvec M Penitenciarul poate popri banii trimiși de rudele unei persoane aflate in detenție si care are datorii la Anaf?( (vezi toată discuția)